Over Ons

Over Ondernemerskring Wolfheze

Ondernmemerskring Wolfheze

Welkom bij Ondernemerskring Wolfheze, dé vereniging die de lokale ondernemers van Wolfheze verbindt en versterkt. Sinds onze oprichting in 2023 hebben we ons ingezet voor het bevorderen van de belangen van ondernemers in Wolfheze, het bieden van ondersteuning en het creëren van een bloeiend zakelijk klimaat in ons dorp.

Onze missie

Bij Ondernemerskring Wolfheze geloven we in de kracht van een hechte lokale ondernemersgemeenschap. Onze missie is tweeledig: ten eerste, streven we ernaar de belangen van de Wolfhezer ondernemers te behartigen, en ten tweede, willen we een ondersteunende omgeving creëren waarin ondernemers kunnen gedijen en groeien.

Wat we doen

Belangenbehartiging

Als vertegenwoordigers van de lokale ondernemers zetten we ons actief in om de belangen te behartigen bij relevante instanties en organisaties, zoals de gemeente Renkum. We volgen ontwikkelingen op lokaal en regionaal niveau en nemen standpunten in die de groei en duurzaamheid van het ondernemerschap in Wolfheze bevorderen.

Ondernemersondersteuning

Bij Ondernemerskring Wolfheze begrijpen we dat ondernemen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we ondersteuning en advies aan onze leden. Of je nu een startende ondernemer bent die begeleiding nodig heeft of een doorgewinterde professional die nieuwe hoogten wil bereiken, wij zijn er om te helpen.

Gemeenschapsactiviteiten

Een sterke gemeenschap wordt gebouwd op samenwerking en verbinding. Daarom organiseren we diverse activiteiten en evenementen om ondernemers in Wolfheze samen te brengen. Zoals bijvoorbeeld netwerkevenementen, events en educatieve workshops.  We streven ernaar een levendig zakelijk netwerk te bevorderen.

Word lid en doe mee!

Bij Ondernemerskring Wolfheze zijn we trots op ons dorp en hechten we waarde aan de groei van lokale ondernemers. Wil je deel uitmaken van een dynamische ondernemersvereniging die zich inzet voor jouw succes?

Word lid en ontdek de voordelen van verbondenheid, ondersteuning en gezamenlijk succes.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om lid te worden. Samen bouwen we aan een mooie toekomst voor ondernemers in Wolfheze!