Wolfheze Bruist op zaterdag 8 juni 2024

Wolfheze Bruist! – Derde editie van de dorpsmarkt op zaterdag 8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni a.s. is het weer zover: De derde editie van Wolfheze Bruist!! Dé Wolfhezer Markt waar ondernemers en ondernemende Wolfhezenaren zich graag presenteren aan ons mooie dorp.

De markt vindt plaats op het dorpsplein voor Restaurant De Tijd, tussen 10.00 en 16.00 uur. Het belooft een bruisende dag te worden vol lokale producten, ambachten, kunst en activiteiten voor jong en oud.

Wat kun je verwachten op de markt?

Smederij Reinier Hoving
Reinier Hoving laat zijn vakmanschap zien met een demonstratie van traditioneel smeden. Kom kijken hoe hij ijzer transformeert in prachtige en functionele objecten.

Tegelhuys Arnhem van Chiel Verheij
Chiel Verheij presenteert een unieke collectie van tegels en biedt een inkijkje in de kunst van tegelzetten en -ontwerpen.

Innerfeeling van Roos van Kappel
Roos van Kappel deelt haar passie voor welzijn en innerlijke rust. Ontdek haar aanbod van holistische producten en diensten die bijdragen aan een beter welzijn.

Glider Collection Wolfheze van Paul Hendriks en Ester Puijenbroek
Paul en Ester geven  een indruk van het boeiende Glidermuseum

Natuurgadgets van Henk en Bea Veldkamp
Henk en Bea presenteren innovatieve en duurzame gadgets voor natuurliefhebbers. Laat je inspireren door hun praktische en milieuvriendelijke oplossingen.

Hout en Kado van Laura van Aalst
Laura van Aalst toont haar handgemaakte houten geschenken en decoraties. Perfect voor wie op zoek is naar een uniek cadeau.

Van Aalst Haardhout van Ronald van Aalst
Ronald van Aalst biedt haardhout van hoge kwaliteit. Kom meer te weten over de verschillende soorten hout en hun eigenschappen.

De Heerlijkheid Wolfheze van Annemiek Nijeboer
Annemiek Nijeboer presenteert heerlijke lokale producten. Proef en geniet van wat Wolfheze te bieden heeft.

Jeugdkunstclub van Wodanseck met Henk van Grönningen
Laat de jonge kunstenaars hun talenten ontdekken onder begeleiding van Henk van Grönningen.

Tennisvereniging De Slenk
De tennisvereniging De Slenk nodigt u uit om kennis te maken met hun activiteiten en lidmaatschapsmogelijkheden.

Kinderyogapraktijk De Verbinding
Kinderen kunnen kennismaken met yoga in een speelse en ontspannen setting. De praktijk van De Verbinding laat zien hoe yoga bijdraagt aan de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Voor de kinderen

Voor de jonge bezoekers is er een speciale hoek waar ze geschminkt kunnen worden en kunnen genieten van vers gepopte popcorn. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan de kunstactiviteiten van de Jeugdkunstclub.

Doe mee en win!

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van ons dorp en kom op zaterdag 8 juni een kijkje nemen op het dorpsplein. Vergeet niet het ingevulde strookje mee te nemen en in te leveren bij één van de kramen. Onder de aanwezigen verloten wij een mooie mand met verrassingen!

Wij hopen je te zien op de derde editie van Wolfheze Bruist! Het belooft een fantastische dag te worden vol plezier, ontdekking en lokale trots. Mis het niet!