Netwerkbijeenkomst met Najat Lemouesset op 24 mei 2024

Laat je bedrijf groeien!

Kom op vrijdag 24 mei 2024 naar de netwerkbijeenkomst van Ondernemerskring Wolfheze.Plaats: Kantine van TV De Slenk, Duitsekampweg 43 te Wolfheze.De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

We hebben een bijzondere spreker: Najat Lemouesset.

Najat deelt haar inspirerende verhaal over haar eigen bedrijf en haar passie voor het coachen en begeleiden van bedrijven en startups bij hun groeiambities. Ze bouwt ‘merken’ en concepten die perfect aansluiten bij elk bedrijf.

Het belooft een boeiende avond te worden waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng. Denk daarom vooraf na over welke groeiuitdagingen jij ziet voor je bedrijf en waar je tegenaan loopt bij het realiseren van je doelstellingen. Ook horen we graag waar je trots op bent van wat je al hebt bereikt.

De avond is gratis voor leden en introducees. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we vragen een bijdrage van € 10,00 voor de kosten en de drankjes.

Over Najat:

Najat LemouessetNajat is altijd gefascineerd geweest door de verhalen achter bekende en minder bekende merken, vooral door de ondernemers die erachter zitten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het internationaal uitrollen van consumentenmerken binnen de retail, heeft ze een schat aan kennis opgedaan in het bepalen van winstgevende groeistrategieën, het leiden van salesteams en het opbouwen van organisaties.

 In 2019 zette Najat haar eigen onderneming op. Ze lanceerde haar eigen home deco merk, LEMON LILY.

 Het combineren van deze twee aspecten in haar bedrijf geeft Najat enorm veel energie. Ze zet haar kennis en ervaring in om andere ondernemers te helpen groeien op een manier die bij hen past, door te leren denken vanuit kansen en vanuit het perspectief van de klant. Haar focus ligt op het genereren van winst in plaats van alleen omzet, en op het transformeren van producten naar merkconcepten.

Bestuur Ondernemerskring Wolfheze