Nieuwe producten over sterren en planeten bij Natuurgadgets

Jupiter

We verheugd om onze nieuwste producten te introduceren die je meenemen op een reis door het universum. We zijn recent een samenwerking aangegaan met Rob Walrecht Productions,. Rob Walrecht is vooral bekend om zijn befaamde planisfeer. Deze draaibare sterrenkaart staat bekend om de precisie en kwaliteit, waardoor je op iedere dag en uur een overzicht krijgt van de sterrenhemel. Of je nu een beginnende astronoom bent of een doorgewinterde liefhebber, deze sterrenkaarten zijn een onmisbaar hulpmiddel om de wonderen van het heelal te verkennen.

Meer dan Sterrenkaarten

Naast de planisfeer hebben we een uitgebreid assortiment aan producten om je liefde in sterren en planeten te verdiepen. Onze collectie omvat prachtige posters, informatieve boekjes en boeiende planetenpaden. Of je nu je kamer wilt opfleuren met indrukwekkende beelden van de kosmos of je kennis over ons zonnestelsel wilt vergroten, we hebben voor elk wat wils.

True 3D Kaarten

Een heel leuke toevoeging aan onze collectie zijn de true 3D-kaarten van . Deze brengen het heelal echt tot leven met driedimensionale afbeeldingen van de maan, alle planeten van ons zonnestelsel en fascinerende deep sky-objecten. Sommige zijn op formaat miniposter, maar de meeste kun je ook nog gewoon versturen als ansichtkaart

Maak een afspraak in onze winkel of bestel online